Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.
Για παραγγελίες από Κύπρο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@camelino.gr

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ 20 δεύτερα

14,76 € 11,90 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
261470
  • Υγιή χέρια σημαίνει υγιή παιδιά! Βοηθήστε τα παιδιά σας να δημιουργήσουν βασικές συνήθειες υγιεινής που θα διαρκέσουν μια ζωή με το χρονόμετρο πλυσίματος χεριών 20 δευτερολέπτων.
  • Ιδανικό για μπάνια, αίθουσες διδασκαλίας ή όπου κι αν υπάρχουν νεροχύτες, αυτός ο διασκεδαστικός διαδραστικός χρονοδιακόπτης παρέχει οπτικά και ηχητικά στοιχεία για να ενημερώνει παιδιά και ενήλικες όταν έχουν πετύχει τους προτεινόμενους στόχους πλυσίματος χεριών.
  • Απλώς πατήστε το χρονόμετρο, αφιερώστε τρία δευτερόλεπτα για να πιάσετε λίγο σαπούνι και, στη συνέχεια, ξεκινήστε να τρίβετε ενώ το φως είναι αναμμένο.
  • Όταν περάσουν 20 δευτερόλεπτα το χρονόμετρο θα χτυπήσει και θα ακούσετε ένα μικρό μπιπ για να σας ενημερώσει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσετε! Κάθε χρονόμετρο είναι αρκετά μικρό για να χωράει σε όλους τους χώρους.
  • Διακοσμημένο με διασκεδαστικές φυσαλίδες σαπουνιού, το χρονόμετρο αποτελεί επίσης ένα σημαντικό βήμα για τη διατήρηση υγιών σπιτιών και τάξεων κατά τη διάρκεια της περιόδου του κρυολογήματος και της γρίπης.
Υγιή χέρια σημαίνει υγιή παιδιά! Βοηθήστε τα παιδιά σας να δημιουργήσουν βασικές συνήθειες υγιεινής που θα διαρκέσουν μια ζωή με το χρονόμετρο πλυσίματος χεριών 20 δευτερολέπτων. Ιδανικό για μπάνια, αίθουσες διδασκαλίας ή όπου κι αν υπάρχουν νεροχύτες, αυτός ο διασκεδαστικός διαδραστικός χρονοδιακόπτης παρέχει οπτικά και ηχητικά στοιχεία για να ενημερώνει παιδιά και ενήλικες όταν έχουν πετύχει τους προτεινόμενους στόχους πλυσίματος χεριών. Απλώς πατήστε το χρονόμετρο, αφιερώστε τρία δευτερόλεπτα για να πιάσετε λίγο σαπούνι και, στη συνέχεια, ξεκινήστε να τρίβετε ενώ το φως είναι αναμμένο. Όταν περάσουν 20 δευτερόλεπτα το χρονόμετρο θα χτυπήσει και θα ακούσετε ένα μικρό μπιπ για να σας ενημερώσει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσετε! Κάθε χρονόμετρο είναι αρκετά μικρό για να χωράει σε όλους τους χώρους. διακοσμημένο με διασκεδαστικές φυσαλίδες σαπουνιού, το χρονόμετρο αποτελεί επίσης ένα σημαντικό βήμα για τη διατήρηση υγιών σπιτιών και τάξεων κατά τη διάρκεια της περιόδου του κρυολογήματος και της γρίπης.