Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.

ΔΙΧΤΥ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

91,76 € 74,00 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
175154
  • Δίχτυ αναρρίχησης.
  • Η αναρρίχηση υποστηρίζει την αρμονική ανάπτυξη του παιδιού, ενισχύει σχεδόν όλους τους μυς, αλλά εργάζεται κυρίως στην ευκινησία του παιδιού και στη συνολική ικανότητά του, τις κινητικές δεξιότητες και το συντονισμό του.
  • Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μάθετε να ελέγχετε το δικό σας σώμα και να μην χρησιμοποιείτε υπερβολική ενέργεια.
  • Το παιδί μπορεί να ανέβει με τον δικό του ρυθμό, χωρίς να πιέζει τους μύες και τις αρθρώσεις, όπως συμβαίνει συχνά με τα αγωνιστικά αθλήματα.
  • Διαστάσεις: 58 x 170 εκατοστά

Δίχτυ αναρρίχησης. Η αναρρίχηση υποστηρίζει την αρμονική ανάπτυξη του παιδιού, ενισχύει σχεδόν όλους τους μυς, αλλά εργάζεται κυρίως στην ευκινησία του παιδιού και στη συνολική ικανότητά του, τις κινητικές δεξιότητες και το συντονισμό του. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μάθετε να ελέγχετε το δικό σας σώμα και να μην χρησιμοποιείτε υπερβολική ενέργεια. Το παιδί μπορεί να ανέβει με τον δικό του ρυθμό, χωρίς να πιέζει τους μύες και τις αρθρώσεις, όπως συμβαίνει συχνά με τα αγωνιστικά αθλήματα. Διαστάσεις: 58 x 170 εκατοστά