Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.
Για παραγγελίες από Κύπρο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@camelino.gr

EDUCATION CREATIVE DUPLO BRICK SET LEGO

89,28 € 72,00 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
268816
  • Απελευθερώστε τη δημιουργικότητα των παιδιών με το πακέτο LEGO Education Creative Duplo Brick Set
  • Δημιουργήστε με LEGO DUPLO και εξάψτε τη φαντασία τους μέσα από μια ποικιλία κατασκευών!
  • Όχι μόνο θα εμπνεύσει μεγάλες ιδέες σε νεαρά μυαλά, θα ενθαρρύνει την αυτο-έκφραση και την ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων καθώς χτίζουν, αποδομούν και οικοδομούν και πάλι.
  • Οι κάρτες κατασκευών παρέχουν υποστήριξη και έμπνευση, ώστε τα παιδιά να μπορούν να απολαύσουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης κατασκευάζοντας!
  • Τα παιδιά μέσα από βιωματικές δραστηριότητες με υλικά οικεία σε αυτά, αποκτούν γνώσεις με ένα διασκεδαστικό τρόπο, προσαρμοσμένες στην ηλικία τους.
  • Μέσα από δραστηριότητες με χαρακτήρα παιχνιδιού τα παιδιά εξερευνούν έννοιες, φαινόμενα,  δημιουργώντας μια ή περισσότερες κατασκευές κάθε φορά, κάνουν παρατηρήσεις και βγάζουν συμπεράσματα για τον κόσμο γύρω τους.
  • Κάθε δραστηριότητα «ντύνεται» με μια ξεχωριστή ιστορία, που μαγνητίζει το ενδιαφέρον των μικρών επιστημόνων και τους καλεί να αναζητήσουν λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα.
  • Ηλικία: 3
Απελευθερώστε τη δημιουργικότητα των παιδιών με το πακέτο LEGO Education Creative Duplo Brick Set. Δημιουργήστε με LEGO DUPLO και εξάψτε τη φαντασία τους μέσα από μια ποικιλία κατασκευών! Όχι μόνο θα εμπνεύσει μεγάλες ιδέες σε νεαρά μυαλά, θα ενθαρρύνει την αυτο-έκφραση και την ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων καθώς χτίζουν, αποδομούν και οικοδομούν και πάλι. Οι κάρτες κατασκευών παρέχουν υποστήριξη και έμπνευση, ώστε τα παιδιά να μπορούν να απολαύσουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης κατασκευάζοντας! Τα παιδιά μέσα από βιωματικές δραστηριότητες με υλικά οικεία σε αυτά, αποκτούν γνώσεις με ένα διασκεδαστικό τρόπο, προσαρμοσμένες στην ηλικία τους. Μέσα από δραστηριότητες με χαρακτήρα παιχνιδιού τα παιδιά εξερευνούν έννοιες, φαινόμενα,  δημιουργώντας μια ή περισσότερες κατασκευές κάθε φορά, κάνουν παρατηρήσεις και βγάζουν συμπεράσματα για τον κόσμο γύρω τους. Κάθε δραστηριότητα «ντύνεται» με μια ξεχωριστή ιστορία, που μαγνητίζει το ενδιαφέρον των μικρών επιστημόνων και τους καλεί να αναζητήσουν λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα. Ηλικία: 3