Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.
Για παραγγελίες από Κύπρο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@camelino.gr

EDUCATION PLAYGROUND SET LEGO

164,92 € 133,00 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
268818
 • Με το πακέτο Playground της LEGO Education τα παιδιά θα κατανοήσουν τις μεταξύ τους σχέσεις, αλλά και τις σχέσεις με άλλους καθώς κατασκευάζουν μια γνώριμη τοποθεσία όπως η παιδική χαρά.
 • Έτσι οι μαθητές θα εξερευνήσουν τις έννοιες της φιλίας, των συναισθημάτων και της κοινότητας.
 • Το πακέτο Playground ενθαρρύνει το δημιουργικό παιχνίδι και την αφήγηση ιστοριών φαντασίας, καθώς εμπνέει τα παιδιά να ενσαρκώσουν ρόλους και να μάθουν να μοιράζονται τα παιχνίδια, επίλυση διαφωνιών και ασφάλεια στην παιδική χαρά.
 • Χαιρετίστηκε σε δοκιμές ως «η πιο ενδιαφέρουσα συνολική καινοτομία» από εκπαιδευτικούς  στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τη Γερμανία.  Είναι ιδανικό για την ενθάρρυνση του δημιουργικού παιχνιδιού, την ευφάνταστη αφήγηση και τη χρήση λεξιλογίου που σχετίζεται με το σχήμα, το χρώμα και τη θέση.
 • Περιλαμβάνει δύο εισαγωγικές κάρτες δραστηριοτήτων και ένα φυλλάδιο για το δάσκαλο, ενώ είναι ιδανικό και για να εξερευνήσετε τους ανθρώπους, τις κοινότητες και τις δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου.
 • Τα πλακίδια με τους αριθμούς που περιλαμβάνονται είναι χρήσιμα για τη διδασκαλία της πρώτης αρίθμησης.
 • Χαρακτηριστικά:
 • Ενθαρρύνει το δημιουργικό παιχνίδι, την αφήγηση φανταστικών ιστοριών και τη χρήση λεξιλογίου που σχετίζεται με το σχήμα, το χρώμα και τη θέση.
 • Περιλαμβάνει δύο κάρτες κατασκευών με οδηγίες για τη συναρμολόγηση εξοπλισμού παιδικής χαράς
 • Περιλαμβάνει εγχειρίδιο με ιδέες διδασκαλίας
 • Ηλικία: 2
Με το πακέτο Playground της LEGO Education τα παιδιά θα κατανοήσουν τις μεταξύ τους σχέσεις, αλλά και τις σχέσεις με άλλους καθώς κατασκευάζουν μια γνώριμη τοποθεσία όπως η παιδική χαρά. Έτσι οι μαθητές θα εξερευνήσουν τις έννοιες της φιλίας, των συναισθημάτων και της κοινότητας. Το πακέτο Playground ενθαρρύνει το δημιουργικό παιχνίδι και την αφήγηση ιστοριών φαντασίας, καθώς εμπνέει τα παιδιά να ενσαρκώσουν ρόλους και να μάθουν να μοιράζονται τα παιχνίδια, επίλυση διαφωνιών και ασφάλεια στην παιδική χαρά. Χαιρετίστηκε σε δοκιμές ως «η πιο ενδιαφέρουσα συνολική καινοτομία» από εκπαιδευτικούς  στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τη Γερμανία.  Είναι ιδανικό για την ενθάρρυνση του δημιουργικού παιχνιδιού, την ευφάνταστη αφήγηση και τη χρήση λεξιλογίου που σχετίζεται με το σχήμα, το χρώμα και τη θέση. Περιλαμβάνει δύο εισαγωγικές κάρτες δραστηριοτήτων και ένα φυλλάδιο για το δάσκαλο, ενώ είναι ιδανικό και για να εξερευνήσετε τους ανθρώπους, τις κοινότητες και τις δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου. Τα πλακίδια με τους αριθμούς που περιλαμβάνονται είναι χρήσιμα για τη διδασκαλία της πρώτης αρίθμησης. Χαρακτηριστικά: Ενθαρρύνει το δημιουργικό παιχνίδι, την αφήγηση φανταστικών ιστοριών και τη χρήση λεξιλογίου που σχετίζεται με το σχήμα, το χρώμα και τη θέση.
Περιλαμβάνει δύο κάρτες κατασκευών με οδηγίες για τη συναρμολόγηση εξοπλισμού παιδικής χαράς. Περιλαμβάνει εγχειρίδιο με ιδέες διδασκαλίας. Ηλικία: 2