Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.
Για παραγγελίες από Κύπρο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@camelino.gr

EDUCATION TOWN SET LEGO

209,56 € 169,00 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
268819
  • Το LEGO Education Town Set είναι ένα κλασσικό σετ που θα βοηθήσει τα παιδιά να επεκτείνουν τα όρια της φαντασίας τους, κατασκευάζοντας αστικά σκηνικά στα οποία θα ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητα τους και θα εξοικειωθούν με το περιβάλλον τους.
  • Μέσα από τη δημιουργία μιας πόλης όπως την ονειρεύονται, τα παιδιά θα εξασκήσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας τους, τη συνεργατικότητά τους και θα αναπτύξουν παράλληλα τη λεπτή τους κινητικότητα οικοδομώντας σπίτια και καταστήματα.
  • Οι πόρτες, τα παράθυρα και οι στέγες που περιέχονται στο LEGO Education Town Set θα κάνουν τις δημιουργίες τους πιο ρεαλιστικές, ενώ τα οχήματα και οι φιγούρες θα βοηθήσουν στο να αναλάβουν ρόλους και να αναπαραστήσουν σκηνές από την καθημερινότητά τους.
  • Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν παίζοντας και διασκεδάζοντας!
  • Εκπαιδευτικά Οφέλη:
  • Ανάπτυξη εκφραστικής γλώσσας.
  • Συνεργασία σε ομάδες.
  • Χρήση φαντασίας και δημιουργικότητας.
  • Κατάλληλο για παιδιά προσχολικής ηλικίας.
Το LEGO Education Town Set είναι ένα κλασσικό σετ που θα βοηθήσει τα παιδιά να επεκτείνουν τα όρια της φαντασίας τους, κατασκευάζοντας αστικά σκηνικά στα οποία θα ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητα τους και θα εξοικειωθούν με το περιβάλλον τους. Μέσα από τη δημιουργία μιας πόλης όπως την ονειρεύονται, τα παιδιά θα εξασκήσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας τους,
τη συνεργατικότητά τους και θα αναπτύξουν παράλληλα τη λεπτή τους κινητικότητα οικοδομώντας σπίτια και καταστήματα. Οι πόρτες, τα παράθυρα και οι στέγες που περιέχονται στο LEGO Education Town Set θα κάνουν τις δημιουργίες τους πιο ρεαλιστικές, ενώ τα οχήματα και οι φιγούρες θα βοηθήσουν στο να αναλάβουν ρόλους και να αναπαραστήσουν σκηνές από την καθημερινότητά τους. Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν παίζοντας και διασκεδάζοντας! Εκπαιδευτικά Οφέλη: Ανάπτυξη εκφραστικής γλώσσας. Συνεργασία σε ομάδες.
Χρήση φαντασίας και δημιουργικότητας. Κατάλληλο για παιδιά προσχολικής ηλικίας.