Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.
Για παραγγελίες από Κύπρο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@camelino.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ

442,68 € 357,00 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
110362
  • Το γραφείο αποτελείται από μετόπη και δύο πλαϊνά τα οποία είναι κατασκευασμένα από συνθετικό ξύλο MDF 17 χιλ. με επένδυση οξιάς και από ξύλο φουρνιστής οξιάς στη βάση τους και στο επάνω μέρος όπου και στηρίζεται καπάκι κατασκευασμένο από συνθετικό ξύλο M.D.F. 20 χιλ. με επένδυση οξιάς.
  • Το καπάκι και τα συρτάρια είναι βαμμένα σε χρώματα της επιλογής σας και ο υπόλοιπος σκελετός είναι λουστραρισμένος στο φυσικό χρώμα του ξύλου.
  • Φέρει τρία συρτάρια στη μία του πλευρά.
  • Όλα τα άκρα του είναι στρογγυλεμένα.
  • Τα χρώματα και τα βερνίκια που χρησιμοποιούνται είναι νερού, μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον.
  • Διαστάσεις: 110Χ63Χ77 εκ. ύψος.

Το γραφείο αποτελείται από μετόπη και δύο πλαϊνά τα οποία είναι κατασκευασμένα από συνθετικό ξύλο MDF 17 χιλ. με επένδυση οξιάς και από ξύλο φουρνιστής οξιάς στη βάση τους και στο επάνω μέρος όπου και στηρίζεται καπάκι κατασκευασμένο από συνθετικό ξύλο M.D.F. 20 χιλ. με επένδυση οξιάς. Το καπάκι και τα συρτάρια είναι βαμμένα σε χρώματα της επιλογής σας και ο υπόλοιπος σκελετός είναι λουστραρισμένος στο φυσικό χρώμα του ξύλου. Φέρει τρία συρτάρια στη μία του πλευρά. Όλα τα άκρα του είναι στρογγυλεμένα. Τα χρώματα και τα βερνίκια που χρησιμοποιούνται είναι νερού, μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Διαστάσεις: 110Χ63Χ77 εκ. ύψος.