Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.
Για παραγγελίες από Κύπρο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@camelino.gr

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

157,48 € 127,00 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
268800
  • Το εκπαιδευτικό πακέτο οι πρώτοι μου Αυτοματισμοί παραδίδεται σε δοχείο αποθήκευσης με δίσκους διαλογής των δομικών στοιχείων και ετικέτες.
  • Περιλαμβάνει τον εγκέφαλο, έναν μεσαίο κινητήρα, έναν αισθητήρα κίνησης, έναν αισθητήρα κλίσης και δομικά στοιχεία για δύο μαθητές.
  • Οι πρώτοι μου Αυτοματισμοί είναι σχεδιασμένο για τις τάξεις του Δημοτικού. 
  • Παρέχοντας μια εκπαιδευτική λύση που θα εξάψει την περιέργεια των μαθητών.
  • Παράλληλα θα βελτιώσει τις ικανότητές τους στα πεδία των φυσικών επιστημών, της μηχανικής, της τεχνολογίας και του προγραμματισμού.
  • Συνδυάζοντας τα εύχρηστα τουβλάκια  με ένα εύκολο στη χρήση λογισμικό και δίνοντας έμπνευση για μια πλειάδα STEM projects, οι πρώτοι μου Αυτοματισμοί επιτρέπει τη δημιουργία κατασκευών σε ρεαλιστικό περιβάλλον.
  • Ηλικία: 7
Το εκπαιδευτικό πακέτο οι πρώτοι μου Αυτοματισμοί παραδίδεται σε δοχείο αποθήκευσης με δίσκους διαλογής των δομικών στοιχείων και ετικέτες. Περιλαμβάνει τον εγκέφαλο, έναν μεσαίο κινητήρα, έναν αισθητήρα κίνησης, έναν αισθητήρα κλίσης και δομικά στοιχεία για δύο μαθητές. Οι πρώτοι μου Αυτοματισμοί είναι σχεδιασμένο για τις τάξεις του Δημοτικού. Παρέχοντας μια εκπαιδευτική λύση που θα εξάψει την περιέργεια των μαθητών. Παράλληλα θα βελτιώσει τις ικανότητές τους στα πεδία των φυσικών επιστημών, της μηχανικής, της τεχνολογίας και του προγραμματισμού. Συνδυάζοντας τα εύχρηστα τουβλάκια  με ένα εύκολο στη χρήση λογισμικό και δίνοντας έμπνευση για μια πλειάδα STEM projects, οι πρώτοι μου Αυτοματισμοί επιτρέπει τη δημιουργία κατασκευών σε ρεαλιστικό περιβάλλον. Ηλικία: 7