Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.

KETTLEBELL ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΒΙΝΥΛΙΟΥ

17,91 € 14,44 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
17569X
  • To νέο Kettlebell της AMILA σας βοηθάει να γυμνάσετε αρμονικά το μυϊκό και καρδιαγγειακό σας σύστημα, να αποκτήσετε δύναμη, αντοχή, ευλυγισία και ισορροπία.
  • Είναι σταθερό με πλαστική επικάλυψη και με τα ειδικά λαστιχένια ποδαράκια στο κάτω μέρος, αποφεύγονται φθορές κατά τη διάρκεια σκληρών και πολύωρων προπονήσεων.
  • Κατάλληλο για άντρες και γυναίκες, για απλές και σύνθετες ασκήσεις, θα σας προσφέρει άμεσα και οριστικά αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν.
To νέο Kettlebell της AMILA σας βοηθάει να γυμνάσετε αρμονικά το μυϊκό και καρδιαγγειακό σας σύστημα, να αποκτήσετε δύναμη, αντοχή, ευλυγισία και ισορροπία. Είναι σταθερό με πλαστική επικάλυψη και με τα ειδικά λαστιχένια ποδαράκια στο κάτω μέρος, αποφεύγονται φθορές κατά τη διάρκεια σκληρών και πολύωρων προπονήσεων. Κατάλληλο για άντρες και γυναίκες, για απλές και σύνθετες ασκήσεις, θα σας προσφέρει άμεσα και οριστικά αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν.