Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.
Για παραγγελίες από Κύπρο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@camelino.gr

MY XL WORLD LEGO

341,00 € 275,00 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
268831
  • Τα παιδιά εξερευνούν τη δημιουργικότητα τους καθώς συνεργάζονται και κατασκευάζουν.
  • Το πακέτο περιλαμβάνει περισσότερα από 500 κομμάτια επιτρέποντας στα παιδιά να χτίσουν μαζί και να εμπνευστούν το ένα από το άλλο καθώς κατασκευάζουν ζωάκια, κτήρια, οχήματα και ό,τι άλλο μπορούν να φανταστούν.
  • Μπορείτε επίσης να επικεντρωθείτε στην αναγνώριση σχημάτων και χρωμάτων, την αρίθμηση και την αναγνώριση μοτίβων στο πλαίσιο της ανάπτυξης πρώιμων δεξιοτήτων στα μαθηματικά.
  • Ηλικία: 2
Τα παιδιά εξερευνούν τη δημιουργικότητα τους καθώς συνεργάζονται και κατασκευάζουν. Το πακέτο περιλαμβάνει περισσότερα από 500 κομμάτια επιτρέποντας στα παιδιά να χτίσουν μαζί και να εμπνευστούν το ένα από το άλλο καθώς κατασκευάζουν ζωάκια, κτήρια, οχήματα και ό,τι άλλο μπορούν να φανταστούν. Μπορείτε επίσης να επικεντρωθείτε στην αναγνώριση σχημάτων και χρωμάτων, την αρίθμηση και την αναγνώριση μοτίβων στο πλαίσιο της ανάπτυξης πρώιμων δεξιοτήτων στα μαθηματικά. Ηλικία: 2