Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΙΜΩΛΙΑΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ

246,76 € 199,00 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
111274
  • Το πλαίσιό τους είναι κατασκευασμένο από συνθετικό ξύλο Μ.D.F. με επένδυση οξιάς, χρωματιστό και οι πλευρές τους δεν είναι ευθείες αλλά σχηματίζουν 3 καμπύλες στις κάθετες πλευρές, 3 καμπύλες στην κάτω οριζόντια πλευρά και 3 καμπύλες στην πάνω οριζόντια πλευρά.
  • Στη μεσαία καμπύλη της πάνω οριζόντιας πλευράς είναι χαραγμένο ελεφαντάκι ή σκυλάκι από ηλεκτρονικό μηχάνημα ακριβείας.
  • Οι πλευρές τους καθώς και τα ζωάκια είναι χρωματιστά.
  • Το ταμπλό τους είναι από συνθετικό ξύλο M.D.F. με ειδική επιφάνεια πράσινη για κιμωλία.
  • Τα χρώματα και τα βερνίκια που χρησιμοποιούνται είναι νερού, μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον.
  • Διαστάσεις: 146Χ100 εκ. ύψος.

Το πλαίσιό τους είναι κατασκευασμένο από συνθετικό ξύλο Μ.D.F. με επένδυση οξιάς, χρωματιστό και οι πλευρές τους δεν είναι ευθείες αλλά σχηματίζουν 3 καμπύλες στις κάθετες πλευρές, 3 καμπύλες στην κάτω οριζόντια πλευρά και 3 καμπύλες στην πάνω οριζόντια πλευρά. Στη μεσαία καμπύλη της πάνω οριζόντιας πλευράς είναι χαραγμένο ελεφαντάκι ή σκυλάκι από ηλεκτρονικό μηχάνημα ακριβείας. Οι πλευρές τους καθώς και τα ζωάκια είναι χρωματιστά. Το ταμπλό τους είναι από συνθετικό ξύλο M.D.F. με ειδική επιφάνεια πράσινη για κιμωλία. Τα χρώματα και τα βερνίκια που χρησιμοποιούνται είναι νερού, μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Διαστάσεις: 146Χ100 εκ. ύψος.