Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.
Για παραγγελίες από Κύπρο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@camelino.gr

ΣΕΤ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ

12,90 € 10,40 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
17597X
  • Σετ εκγύμνασης μαύρο
  • Έξτρα πολύ σκληρή αντίσταση
  • Διαστάσεις: 35cm
Λάστιχο Amila με έξτρα πολύ σκληρή αντίσταση.

Ενεργοποιήστε και χτίστε μικρούς – μεγάλους μυς των ποδιών σας με τέτοιο τρόπο που τα μηχανήματα και τα βάρη δεν μπορούν.

Τα μαξιλαράκια είναι με ενισχύσεις για να είναι μαλακά και άνετα στα πόδια σας και να μην προκαλούν καμία δυσφορία, κρατώντας όμως σταθερά την δέστρα. Τα λάστιχα έχουν κλιπ τα οποία προσαρμόζονται στις δέστρες, ενώ με τα 3 λάστιχα που περιέχονται μπορείτε να μεταβάλλεται την αντίσταση ανάλογα με το επίπεδο σας ή την άσκηση που εκτελείτε. Προπονείστε στα πόδια σας χωρίς να πονάτε και επικεντρωθείτε στην ενδυνάμωση και την ισορροπία ώστε να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Η προπόνηση με αντιστάσεις έχει αποδειχθεί ότι δυναμώνει τους μυς, αυξάνει την αντοχή και «μπουστάρει» την ταχύτητα. Επίσης είναι ιδανικά για ασκήσεις αποκατάστασης αλλά και διεύρυνσης του εύρους κίνησης. Εύκολο στην μεταφορά μπορείτε να το έχετε μαζί σας στο γυμναστήριο, στο σπίτι ή και έξω. Ξεκινήστε σήμερα την προπόνηση σας αγοράζοντας ένα λάστιχο αντίστασης.

Τα λάστιχα γυμναστικής της AMILA είναι κατασκευασμένα από φυσικό Latex, και διακρίνονται για την ιδιαίτερη αντοχή τους ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ χρησιμοποιούνται από πάρα πολλούς αθλητές και γυμναστές. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός.