Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.
Για παραγγελίες από Κύπρο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@camelino.gr

ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

111,60 € 90,00 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
268803
  • Οι μαθητές θα κατανοήσουν τις βασικές αρχές μηχανικής που εφαρμόζονται στις έξι απλές μηχανές.
  • Στη συνέχεια θα διευρύνουν την αντίληψη τους, προσθέτοντας πιο σύνθετους μηχανισμούς όπως γρανάζια και έκκεντρα.
  • Το πακέτο Σύνθετες Ηλεκτρικές Μηχανές περιλαμβάνονται 396 δομικά στοιχεία που επαρκούν για τη δημιουργία μιας ποικιλίας κατασκευών που καλύπτουν θεματικές φυσικών επιστημών. Δυνάμεις και κίνηση, μετρήσεις, ενέργεια και δομή.
  • Περιλαμβάνεται ένας μεσαίος κινητήρας και το battery box.
  •  Δώστε την ευκαιρία στους μαθητές να κατασκευάζουν αυτοκινούμενες μηχανές – προσθέτοντας μια νέα διάσταση στην εκπαιδευτική διαδικασία.
  • Οι μαθητές σχεδιάζουν και κατασκευάζουν μοντέλα, των οποίων τη συμπεριφορά παρατηρούν και ανασχεδιάζουν βάσει των συμπερασμάτων τους.
  • Επιπλέον τα καταγράφουν και είναι στη συνέχεια σε θέση να παρουσιάσουν.
  • Κατασκευάζοντας τα μοντέλα σε ομάδες, οι μαθητές επικεντρώνονται σε συγκεκριμένο κομμάτι του μοντέλου, ενισχύοντας τις δεξιότητες τους στη συνεργασία και την επικοινωνία.
  • Κατάλληλο για παιδιά δημοτικού.
Οι μαθητές θα κατανοήσουν τις βασικές αρχές μηχανικής που εφαρμόζονται στις έξι απλές μηχανές. Στη συνέχεια θα διευρύνουν την αντίληψη τους, προσθέτοντας πιο σύνθετους μηχανισμούς όπως γρανάζια και έκκεντρα. Το πακέτο Σύνθετες Ηλεκτρικές Μηχανές περιλαμβάνονται 396 δομικά στοιχεία που επαρκούν για τη δημιουργία μιας ποικιλίας κατασκευών που καλύπτουν θεματικές φυσικών επιστημών. Δυνάμεις και κίνηση, μετρήσεις, ενέργεια και δομή. Περιλαμβάνεται ένας μεσαίος κινητήρας και το battery box. Δώστε την ευκαιρία στους μαθητές να κατασκευάζουν αυτοκινούμενες μηχανές – προσθέτοντας μια νέα διάσταση στην εκπαιδευτική διαδικασία. Οι μαθητές σχεδιάζουν και κατασκευάζουν μοντέλα, των οποίων τη συμπεριφορά παρατηρούν και ανασχεδιάζουν βάσει των συμπερασμάτων τους. Επιπλέον τα καταγράφουν και είναι στη συνέχεια σε θέση να παρουσιάσουν. Κατασκευάζοντας τα μοντέλα σε ομάδες, οι μαθητές επικεντρώνονται σε συγκεκριμένο κομμάτι του μοντέλου, ενισχύοντας τις δεξιότητες τους στη συνεργασία και την επικοινωνία. Κατάλληλο για παιδιά δημοτικού.