Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.

ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ & ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

16,90 € 15,94 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
386904
  • Ανοιξιάτικες και Πασχαλινές δημιουργίες.
  • Οι κήποι γεμίζουν πολύχρωμα λουλούδια, μέλισσες και πεταλούδες ζουζουνίζουν χαρούμενα, πασχαλινοί λαγοί ετοιμάζουν τα δώρα του Πάσχα.
  • Όλα αυτά φτιαγμένα από χαρτόνι και μοντέρνες λεπτομέρειες φέρνουν στο σπίτι τη χαρά της Άνοιξης.
  • Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες βήμα-βήμα ή να αφήσετε ελεύθερη τη δημιουργική σας φαντασία να εμπλουτίσει τις κατασκευές σύμφωνα με τη διάθεσή σας.
  • Το πατρόν σε φυσικό μέγεθος και οι αναλυτικές οδηγίες κάνουν τις κατασκευές παιχνίδι για τα παιδιά κι απόλαυση για τους μεγάλους.

Ανοιξιάτικες και Πασχαλινές δημιουργίες. Οι κήποι γεμίζουν πολύχρωμα λουλούδια, μέλισσες και πεταλούδες ζουζουνίζουν χαρούμενα, πασχαλινοί λαγοί ετοιμάζουν τα δώρα του Πάσχα. Όλα αυτά φτιαγμένα από χαρτόνι και μοντέρνες λεπτομέρειες φέρνουν στο σπίτι τη χαρά της Άνοιξης. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες βήμα-βήμα ή να αφήσετε ελεύθερη τη δημιουργική σας φαντασία να εμπλουτίσει τις κατασκευές σύμφωνα με τη διάθεσή σας. Το πατρόν σε φυσικό μέγεθος και οι αναλυτικές οδηγίες κάνουν τις κατασκευές παιχνίδι για τα παιδιά κι απόλαυση για τους μεγάλους.