Καλάθι

Δεν βρέθηκαν προϊόντα στο καλάθι σας

Ο λογαριασμός μου

  Γίνε συνεργάτης b2b

  Είσαι μεταπωλητής;

  Camelino σημαίνει μεγάλη ποικιλία και υψηλή ποιότητα στην οργάνωση & τον εξοπλισμό σχολείων, θεραπευτηρίων, γυμναστηρίων, ξενοδοχείων και όχι μόνο. Γίνε κι εσύ μεταπωλητής των προϊόντων μας και πρόσφερε στους πελάτες σου μόνο τα καλύτερα.

  40+ χρόνια Camelino

  Μέσα από μια πορεία 40+ ετών, η εταιρεία Camelino έχει καταφέρει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδικό σταθμό, νηπιαγωγείο, σχολείο, θεραπευτήριο, ΚΔΑΠ, ξενοδοχείο, γυμναστήριο, αλλά και μέσα σε κάθε σπίτι, αποτελώντας μια από τις ισχυρότερες, εδραιωμένες επιχειρήσεις σχολικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, θεραπευτικού εξοπλισμού. Εν έτει 2024 έχει καταφέρει να εξυπηρετεί όλες τις γωνιές της Ελλάδας με καινοτόμα είδη μέσα από μια γκάμα που συνεχώς εμπλουτίζει, δίνοντας πρακτικές λύσεις και αμέτρητες ιδέες για κάθε χώρο.

   

  Γιατί να μας προτιμήσετε

  Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

  Εξυπηρετούμε όλες τις γωνιές τη Ελλάδας μέσα από ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών (μεταφορικών εταιρειών και courier), που παραδίδουν τα προϊόντα μας γρήγορα και άρτια.

  Μεγάλη ποικιλία σε διαφορετικά είδη

  Διανέμουμε περισσότερα από 16.000 προϊόντα επιλεγμένα με αυστηρά κριτήρια και ανανεώνουμε τη συλλογή μας ώστε να καλύπτουμε τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας.

  Ασφάλεια παιχνιδιών και επίπλων

  Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα στάνταρ της αγοράς, συμμορφώνονται πλήρως με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και φέρουν το σήμα CE.

  Συνεργάτες με προθυμία

  Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους πάντα πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν, να λύσουν κάθε σας απορία και να δώσουν λύση σε όλα τα θέματα που προκύπτουν.

  Συνεργαστείτε με το Camelino

  Συμπληρώστε την αίτηση για να εγγραφείτε στην πλατφόρμα B2B

  Στοιχεία σύνδεσης

  Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας.

  Στοιχεία εταιρείας

  Στοιχεία επικοινωνίας

  Ελλάδα

  Σημείωση

  Σε περίπτωση που έχετε ήδη λογαριασμό λιανικής με το ίδιο email στο ηλεκτρονικό κατάστημα τότε ο λογαριασμός σας διαγράφεται και δημιουργείται εκ νέου ως Χονδρικής.

  Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.

  espa banner