Καλάθι

Δεν βρέθηκαν προϊόντα στο καλάθι σας

Ο λογαριασμός μου

  Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

  Γνωρίστε το Camelino

  Εδώ και δεκαετίες η εταιρεία ΓΑΒΡΙΗΛ Β. ΤΕΚΤΕΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε., με τον διακριτικό τίτλο «Camelino», εξειδικεύεται στην οργάνωση και εξοπλισμό παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων, σχολείων, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΑμεΑ θεραπευτηρίων, αθλητικών συλλόγων, γυμναστηρίων, ξενοδοχείων, παιδότοπων και παιδικών χαρών, διαθέτοντας μία τεράστια ποικιλία προϊόντων που ανανεώνεται κάθε χρόνο για να καλύπτει τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας.

  Πέρα από το ανανεωμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, κάθε χρόνο εκδίδουμε και πολυσέλιδους καταλόγους σε περισσότερα από 34.000 αντίτυπα, οι οποίοι περιλαμβάνουν όλα τα είδη (παραγόμενα και εμπορευόμενα) της εταιρείας και αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα.

  Η Ιστορία μας

  Με πολυετή εμπειρία στον σχολικό και αθλητικό εξοπλισμό, το Camelino και οι άνθρωποί του εξελίσσονται μαζί σας για να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των παιδιών – και όχι μόνο.

  Η επιτυχία μας οφείλεται σε εσάς! Σας ευχαριστούμε!

  1980
  1990
  1993
  1995
  2000
  2002
  2005
  2018
  2023

  Ίδρυση της επιχείρησης υπό τη μορφή Ομόρρυθμης Εταιρείας με την επωνυμία: «Γ.ΤΕΚΤΕΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ».

  Συμμετοχή της επιχείρησης στην έκθεση inter kid με ποικιλία προϊόντων για τον εξοπλισμό παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων.

  Επέκταση του υφιστάμενου κτίσματος της επιχείρησης και αγορά συμπληρωματικού, σύγχρονου εξοπλισμού μεγαλύτερης παραγωγικής ικανότητας, ο οποίος εκτός από τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων συνέβαλε και στη δραστική μείωση του κόστους παραγωγής. Πρώτο «ταξίδι» καταλόγων σε όλη την Ελλάδα με έπιπλα για τον εξοπλισμό παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων.

  Τον Οκτώβριο του 1995 συστάθηκε Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΓΑΒΡΙΗΛ Β. ΤΕΚΤΕΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.». Ουσιαστικά η επιχείρηση ξεκίνησε έναν νέο κύκλο ζωής, με σαφώς μεγαλύτερο και πιο εκσυγχρονισμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, μεγαλύτερο και πιο εξειδικευμένο προσωπικό, μεγαλύτερη παραγωγική δυνατότητα, πιο εμπλουτισμένη γκάμα παραγόμενων αλλά και εμπορευόμενων ειδών και σίγουρα με άλλο επίπεδο οργάνωσης σε όλα τα τμήματα της επιχείρησης.

  Το 2000 ο κατάλογος εμπλουτίζεται με παιδικές χαρές, είδη ψυχοκινητικής, παιδαγωγικό υλικό και υλικά χειροτεχνίας.

  Το 2002 η εταιρεία μας μεγαλώνει εισάγοντας προϊόντα από όλον τον κόσμο και αποκτά πλέον τον διακριτικό τίτλο Camelino. Επιπλέον, γίνεται το πρώτο βήμα για την ψηφιακή εξέλιξη της εταιρείας, που πλέον, σε συνδυασμό με τους καταλόγους της, δημιουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα για την αμεσότερη εξυπηρέτηση του διευρυμένου πελατολογίου, από εκπαιδευτικά ιδρύματα κάθε βαθμίδας έως ΚΔΑΠ, παιδικές χαρές, αλλά και ιδιώτες.

  Το 2005 η εταιρεία εντάχθηκε στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου Ν 3299/2004 για επέκταση των εγκαταστάσεών της και εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού της εξοπλισμού για την τελειοποίηση της ποιότητας των προϊόντων της.

  Εντάσσεται στην εταιρεία μας ο αθλητικός εξοπλισμός και αποκτά δικό του κατάλογο, ο οποίος διανέμεται σε δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, λύκεια και αθλητικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα.

  Η εταιρεία εξελίσσεται και ανανεώνει το ηλεκτρονικό της κατάστημα ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών της.

  Η μεγάλη ποικιλία, ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα

  Το Camelino διαθέτει μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής επίπλων στην Ελλάδα και κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα από έπιπλα, ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σε Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία, Ειδικά Σχολεία, Δημοτικά Σχολεία, Φροντιστήρια, Παιδότοπους κ.α.

  Οι κεντρικές εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην Αραβησσό Γιαννιτσών, σε ιδιόκτητα κτίρια συνολικού εμβαδού 7.000 τ.μ. τα οποία περιλαμβάνουν χώρο παραγωγής, εκθεσιακό χώρο, αποθήκες α’ και β’ υλών, ετοίμων προϊόντων, εμπορευμάτων, υλικών συσκευασίας καθώς επίσης γραφεία και βοηθητικούς χώρους.

  Η υψηλή ποιότητα, βασική μας αξία

  Τα προϊόντα Camelino κατασκευάζονται βάσει τεχνικών προδιαγραφών της εταιρείας (που τηρούν όλες τις οδηγίες της Ε.Ε. για την ασφάλεια των παιχνιδιών) με πιστοποιημένα υλικά.

  Η εταιρεία Camelino έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του Προτύπου EN ISO 14001:2015 και Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας EN ISO 9001:2015.

  Στα προϊόντα που κατασκευάζουμε περιλαμβάνονται: καρεκλάκια νηπίων αλλά και καρέκλες σε όλα τα μεγέθη, τραπέζια σε διάφορα ύψη, παγκάκια, βιβλιοθήκες, διαχωριστικά, συρταριέρες, κρεβάτια ύπνου νηπίων, κρεβάτια βρεφών, πίνακες ανάρτησης εργασιών, πίνακες μαρκαδόρου, πίνακες κιμωλίας, κρεμάστρες, γκαρνταρόμπες, έπιπλα γραφείου, αλλά και γωνιές παιδαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως γωνιές κουζίνας, καβαλέτα, κουκλοθέατρα, μανάβικα, μαγαζάκια, μπακάλικα, γωνιές μουσικής, γωνιές παραμυθιού, κουκλόσπιτα, γωνιές βιβλίου κ.α.

  Παράλληλα εισάγουμε από όλο τον κόσμο μια μεγάλη σειρά από παιδικές χαρές εξωτερικού χώρου όπως μεγάλα συγκροτήματα παιδικής χαράς, τσουλήθρες, σπιτάκια, τραμπάλες, τούνελ, τραμπολίνα, αμμοδόχους, παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής, αμαξάκια, ποδήλατα, φορτηγά, παιχνίδια άμμου κ.α.

  Στη συλλογή μας θα βρείτε παιδαγωγικό, εκπαιδευτικό αλλά και ψυχαγωγικό υλικό, όπως επιτραπέζια παιχνίδια, παζλ, υλικό μαθηματικών, τουβλάκια και οικοδομικό υλικό, σφηνώματα, λόττο, κούκλες, καρότσια, βρεφικά παιχνίδια, αυτοκινητόδρομους κ.α.

  Διατίθενται είδη γυμναστικής και φυσικής αγωγής, όπως όργανα γυμναστικής, μονοπάτια ισορροπίας, μπάλες, στεφάνια, κώνοι, μπασκέτες, παιχνίδια ισορροπίας, αλεξίπτωτα, πολύζυγα, εμπόδια, τρόλεϊ ψυχοκινητικής, τέρματα ποδοσφαίρου κ.α.

  Πλήθος εξοπλισμού για Εργοθεραπευτήρια, Φυσιοθεραπευτήρια και Λογοθεραπευτήρια, όπως υλικά για αίθουσες αισθητηριακής ολοκλήρωσης, παιχνίδια λεπτής κινητικότητας, ανάπτυξης δεξιοτήτων, αγωγής αισθήσεων, γλωσσικής ανάπτυξης καθώς και χρονικών ακολουθιών, κούνιες θεραπευτικές, παιχνίδια ψυχοκινητικής αγωγής, παιχνίδια ισορροπίας, ειδικά ψαλίδια, βοηθητικές λαβές κ.α.

  Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας όπως τέμπερες, χρώματα ακρυλικά, πηλό, πλαστελίνη, τσόχες, χαρτόνια, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, χάντρες, γούρια, κουμπιά, κορδέλες και κορδόνια, χριστουγεννιάτικα είδη χειροτεχνίας κ.α.

  espa banner