Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.
Για παραγγελίες από Κύπρο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@camelino.gr

EDUCATION BUILD ME EMOTIONS LEGO

114,08 € 92,00 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
268815
  • Με το πακέτο LEGO Education Build Me Emotions τα παιδιά δουλεύουν ομαδικά δημιουργώντας χαρακτήρες, αναγνωρίζοντας συναισθήματα και εξερευνώντας ομοιότητες και διαφορές με τις δικές τους εμπειρίες.
  • Οι κάρτες κατασκευών που συμπεριλαμβάνονται, προσφέρουν υποστήριξη και έμπνευση ώστε τα παιδιά να κατασκευάσουν και να συνδυάσουν χαρακτήρες χρησιμοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
  • Το Build Me Emotions έχει σχεδιαστεί για να διδάξει τις αρχές της αφήγησης και να προάγει τη συναισθηματική και γλωσσική ανάπτυξη. Παράλληλα, θα βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους καθώς αφηγούνται δικές τους ιστορίες και δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά σκηνικά.
  • Περιέχει 188 κομμάτια.
  • Ηλικία: 3
Με το πακέτο LEGO Education Build Me Emotions τα παιδιά δουλεύουν ομαδικά δημιουργώντας χαρακτήρες, αναγνωρίζοντας συναισθήματα και εξερευνώντας ομοιότητες και διαφορές με τις δικές τους εμπειρίες. Οι κάρτες κατασκευών που συμπεριλαμβάνονται, προσφέρουν υποστήριξη και έμπνευση ώστε τα παιδιά να κατασκευάσουν και να συνδυάσουν χαρακτήρες χρησιμοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Το Build Me Emotions έχει σχεδιαστεί για να διδάξει τις αρχές της αφήγησης και να προάγει τη συναισθηματική και γλωσσική ανάπτυξη. Παράλληλα, θα βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους καθώς αφηγούνται δικές τους ιστορίες και δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά σκηνικά. Περιέχει 188 κομμάτια. Ηλικία: 3