Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.
Για παραγγελίες από Κύπρο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@camelino.gr

GIGO DINO PARK

27,28 € 22,00 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
268813
  • Φανταστείτε ότι ζείτε στην εποχή των δεινοσαύρων, κατασκευάζοντας 7 διαφορετικά μοντέλα και περάστε αξέχαστες ώρες διασκέδασης μαζί τους.
  • Σε αυτή τη σειρά, ο κύβος είναι το κύριο συστατικό με την καλύτερη διάσταση για τις φιγούρες των παιδιών.
  • Η εξάπλευρη συναρμολόγηση καθιστά εύκολη τη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση, χρησιμοποιώντας μόνο μια ελαφριά συστροφή.
  • Όχι μόνο κάνει εύκολη την εκμάθηση στα παιδιά της έννοιας των 3D χώρων και τη σχέση μεταξύ των μπλοκ, αλλά και βελτιώνει τις γνωστικές και δημιουργικές ικανότητες τους.
  • Τα δημιουργικά θεματικά μπλοκ μπορούν να εμπνεύσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών. 
  • Ηλικία:  3
Φανταστείτε ότι ζείτε στην εποχή των δεινοσαύρων, κατασκευάζοντας 7 διαφορετικά μοντέλα και περάστε αξέχαστες ώρες διασκέδασης μαζί τους. Σε αυτή τη σειρά, ο κύβος είναι το κύριο συστατικό με την καλύτερη διάσταση για τις φιγούρες των παιδιών. Η εξάπλευρη συναρμολόγηση καθιστά εύκολη τη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση, χρησιμοποιώντας μόνο μια ελαφριά συστροφή. Όχι μόνο κάνει εύκολη την εκμάθηση στα παιδιά της έννοιας των 3D χώρων και τη σχέση μεταξύ των μπλοκ, αλλά και βελτιώνει τις γνωστικές και δημιουργικές ικανότητες τους. Τα δημιουργικά θεματικά μπλοκ μπορούν να εμπνεύσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών. Ηλικία:  3