Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.
Για παραγγελίες από Κύπρο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@camelino.gr

GIGO PLANES JUNIOR ENGINEER

42,16 € 34,00 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
268809
  • Με το πακέτο Gigo Planes μικρός μηχανικός τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν αιωρόπτερο, ελικόπτερο, διαστημικό λεωφορείο και πολλά άλλα.
  • Ο μοναδικός σχεδιασμός της GIGO περιλαμβάνει ένα εγχειρίδιο οδηγιών γεμάτο με εικόνες και οδηγίες στα αγγλικά.
  • Εκτός από τις οδηγίες συναρμολόγησης, οι πολλές χειρόγραφες ιστορίες απεικονίζουν τα μοντέλα ως χαρακτήρες, έτσι ώστε τα παιδιά μπορούν να παίξουν σε μια συναρπαστική εμπειρία.
  • Τα παραμύθια χρησιμοποιούνται για να καθοδηγούν τα παιδιά και να τα εισάγουν στα τούβλα της GIGO, ώστε να αναπτύξουν το ενδιαφέρον τους για τη συναρμολόγηση, ενώ απελευθερώνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
  • Ηλικία:  3
Με το πακέτο Gigo Planes μικρός μηχανικός τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν αιωρόπτερο, ελικόπτερο, διαστημικό λεωφορείο και πολλά άλλα. Ο μοναδικός σχεδιασμός της GIGO περιλαμβάνει ένα εγχειρίδιο οδηγιών γεμάτο με εικόνες και οδηγίες στα αγγλικά. Εκτός από τις οδηγίες συναρμολόγησης, οι πολλές χειρόγραφες ιστορίες απεικονίζουν τα μοντέλα ως χαρακτήρες, έτσι ώστε τα παιδιά μπορούν να παίξουν σε μια συναρπαστική εμπειρία. Τα παραμύθια χρησιμοποιούνται για να καθοδηγούν τα παιδιά και να τα εισάγουν στα τούβλα της GIGO, ώστε να αναπτύξουν το ενδιαφέρον τους για τη συναρμολόγηση, ενώ απελευθερώνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Ηλικία:  3