Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.
Για παραγγελίες από Κύπρο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@camelino.gr

GIGO ROBOTS

42,16 € 34,00 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
268807
  • Tο τέλειο ρομποτικό κιτ Gigo Robots έχει ένα νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα, το γρανάζι που κάνει δυνατή τη μετάδοση από έναν τροχό που περιστρέφεται όταν ένα μοντέλο ωθείται προς τα εμπρός και περικλείει διάφορους τροχούς διαφορετικών διαστάσεων, η κίνηση μεταδίδεται και τελειώνει σε μια λειτουργία όπως οι βραχίονες του ρομπότ.
  • Με αυτό τον τρόπο τα ρομπότ θα κάνουν αστείες κινήσεις όταν τα παιδιά θα παίζουν με αυτά και ταυτόχρονα θα μάθουν για την απλή τεχνολογία.
  • Μπορούν να κατασκευάσουν 10 διαφορετικά μοντέλα, όλα με τη δικές τους ιδιαίτερες και διασκεδαστικές κινήσεις.
  • Όλα τα ρομπότ έχουν το δικό τους χαρακτήρα και συμπεριλαμβάνονται σε εικονογραφημένο βιβλίο ιστοριών.
  • Ο κατανοητός και εύκολος τρόπος κατασκευής κάνει αυτό το κιτ ελκυστικό για τα παιδιά.
  • Ηλικία:  3
Tο τέλειο ρομποτικό κιτ Gigo Robots έχει ένα νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα, το γρανάζι που κάνει δυνατή τη μετάδοση από έναν τροχό που περιστρέφεται όταν ένα μοντέλο ωθείται προς τα εμπρός και περικλείει διάφορους τροχούς διαφορετικών διαστάσεων, η κίνηση μεταδίδεται και τελειώνει σε μια λειτουργία όπως οι βραχίονες του ρομπότ. Με αυτό τον τρόπο τα ρομπότ θα κάνουν αστείες κινήσεις όταν τα παιδιά θα παίζουν με αυτά και ταυτόχρονα θα μάθουν για την απλή τεχνολογία. Μπορούν να κατασκευάσουν 10 διαφορετικά μοντέλα, όλα με τη δικές τους ιδιαίτερες και διασκεδαστικές κινήσεις. Όλα τα ρομπότ έχουν το δικό τους χαρακτήρα και συμπεριλαμβάνονται σε εικονογραφημένο βιβλίο ιστοριών. Ο κατανοητός και εύκολος τρόπος κατασκευής κάνει αυτό το κιτ ελκυστικό για τα παιδιά. Ηλικία:  3