Προσοχή: Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε πιθανές καθυστερήσεις των Courier λόγω Covid-19. Προτιμάτε ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες.
Για παραγγελίες από Κύπρο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@camelino.gr

ΩΚΕΑΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ LITTLE TIKES

114,08 € 92,00 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SKU
292976
  • Σταθμός Υποβρύχιο: Μπορώ να κάθομαι μόνος μου! Το μωράκι θα ανακαλύψει διαφορετικές υφές παίζοντας με την πόρτα κρυψώνα και τον ελαστικό τοίχο, θα ρίξει τις μπάλες στο περισκόπιο και θα παίξει με τα διαφορετικά πόμολα.
  • Υποθαλάσσιος Σταθμός: Ώρα για μπουσούλημα! Παρακολουθήστε το μωράκι να περνάει κάτω από την τέντα, να τεντώνεται για να φτάσει την κουδουνίστρα και να ανακαλύπτει νέους τρόπους παιχνιδιού!
  • Σταθμός Χταπόδι: Μαθαίνω να σηκώνομαι! Το μωράκι στηρίζεται στο φίλο του το χταπόδι για να σηκωθεί κι αυτό το επιβραβεύει με 20 διαφορετικούς ήχους και φράσεις (στα αγγλικά). Ηλικία: 6-36 μηνών

Σταθμός Υποβρύχιο: Μπορώ να κάθομαι μόνος μου! Το μωράκι θα ανακαλύψει διαφορετικές υφές παίζοντας με την πόρτα κρυψώνα και τον ελαστικό τοίχο, θα ρίξει τις μπάλες στο περισκόπιο και θα παίξει με τα διαφορετικά πόμολα. Υποθαλάσσιος Σταθμός: Ώρα για μπουσούλημα! Παρακολουθήστε το μωράκι να περνάει κάτω από την τέντα, να τεντώνεται για να φτάσει την κουδουνίστρα και να ανακαλύπτει νέους τρόπους παιχνιδιού! Σταθμός Χταπόδι: Μαθαίνω να σηκώνομαι! Το μωράκι στηρίζεται στο φίλο του το χταπόδι για να σηκωθεί κι αυτό το επιβραβεύει με 20 διαφορετικούς ήχους και φράσεις (στα αγγλικά). Ηλικία: 6-36 μηνών